Inloggen

Hierbij het overzicht van de samenwerkingspartners:

 • Bedrijvenkring Hattem
  De bedrijvenkring Hattem is een groep van tachtig actieve ondernemers uit de gemeente Hattem. Samen met de Bedrijvenkring Hattem worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd waarbij de ondernemers hun onderlinge band kunnen versterken en actualiteiten en onderwerpen worden besproken.
  http://www.bedrijvenkringhattem.nl/
   
 • Bedrijvenkring Oldebroek
  De Bedrijvenkring Oldebroek brengt ondernemers uit diverse branches samen en streeft erna om het vestigings- en ondernemersklimaat in de regio te verbeteren. Samen met de Bedrijvenkring Oldebroek worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd waarbij de ondernemers hun onderlinge band kunnen versterken en actualiteiten en onderwerpen worden besproken.
  http://www.bedrijvenkringoldebroek.nl/home
   
 • Kennispoort Regio Zwolle
  Kennispoort Regio Zwolle is het innovatienetwerk dat zorgt voor (kruis)verbindingen tussen ondernemingen, onderwijs, onderzoek en overheid. Kennispoort stimuleert het samenwerken aan innovaties en het delen van kennis en ervaring.
  http://www.kennispoortregiozwolle.nl/
   
 • De Diamant van Midden Nederland
  De Diamant is de bundeling van krachten van ondernemers, onderwijsinstellingen en lokale overheden in de vorm van een kennis- en netwerkplatform. De naam verwijst naar de schitterende facetten van de Noord-Veluwe, waarbij iedere gemeente zijn eigen facet ‘inkleurt’ met een eigen beeldmerk. Een aantrekkelijke regio om te ondernemen, te wonen, te werken, te leren en te recreëren.
  www.dediamantvanmiddennederland.nl
   
 • Gemeente Heerde
  De gemeente Heerde ligt op de Veluwe, tussen Zwolle en Apeldoorn. De gemeente heeft meer dan 18.000 inwoners.De gemeente bestaat uit vier dorpen: Heerde, Veessen, Vorchten, Wapenveld en het buurtschap Hoorn.
  https://www.heerde.nl
   
 • VNO-NCW Regio Midden-Nederland
  VNO-NCW Midden is dé vereniging die opkomt voor de belangen van ondernemers in Midden- en Oost-Nederland. Met ruim 1.800 directe leden en indirect circa 30.000 bedrijven die aangesloten zijn via de landelijke vereniging VNO-NCW, vormt het een slagvaardige werkgeverslobby en een invloedrijk netwerk voor ondernemers, zowel op lokaal, regionaal als landelijk niveau.
  http://www.vno-ncwmidden.nl/default.aspx
   
 • Kamer van Koophandel
  De KvK is er voor ondernemers, en wil ondersteunen om de ondernemers te laten groeien en verder te laten komen. Dit doet de KvK door het aanbieden van informatie, het geven van seminars en individuele adviesgesprekken. Daarnaast voert de KvK ook een aantal (economische) wetten uit, en overlegt het met overheden voor een gunstiger ondernemingsklimaat.
  http://www.kvk.nl/
   
 • Ondernemersvereniging Heerde
  De ondernemersvereniging Heerde houdt zich bezig met tal van zaken welke de belangen van de lokale middenstand raken.
   
 • Ondernemersvereniging Wapenveld
  De OVW wil er staan voor de ondernemers in en en om Wapenveld. Informeren, organiseren en betrokkenheid bij alle ontwikkelingen die invloed hebben op het gebied van ondernemen. Jaarlijks zorgen zij voor activiteiten die de consumenten zullen herkennen als activiteiten die zijn georganiseerd door de ondernemers in en om Wapenveld.
  http://www.ondernemendwapenveld.nl/
   
 • Van der Zee stichting
  Ir. R.R. van der Zee Stichting ondersteunt ondernemers, ondernemingen, andere organisaties en ideële regionale initiatieven die direct en/of indirect de werkgelegenheid op de Noordoost-Veluwe stimuleren en levert hiermee een bijdrage aan een leefbare en economisch gezonde regio Noordoost-Veluwe.
  http://www.vanderzeestichting.nl/
   
 • Wij Zijn Heerde
  Wij Zijn Heerde is een interactieve platform en een podium waar je alle inwoners van en betrokkenen bij Heerde, Wapenveld, Veessen en Vorchten kunt activeren met jouw ideeën, vragen of evenementen. Op wijzijnheerde.nl is natuurlijk ook alles te vinden is wat wonen, werken of recreëren in onze mooie gemeente zo bijzonder maakt. Laten we samen de gemeente Heerde vormgeven en op de kaart zetten... én er zelf veel voordeel uit halen!
  https://wijzijnheerde.nl/
   
 • Netwerk 578
  Het virtuele netwerk voor en door ondernemers. https://www.netwerk578.nl/#!/up 
   
 • Bedrijvenkring Gemeente Epe
  https://bedrijvenkringgemeenteepe.nl/

Bestanden

style="display:none;"
Naam Link