Inloggen

Het Warme Huys naar Bedrijvenpark H2O

30 sep '15

Op Duurzaamheidstraat 1, het eerste perceel op Bedrijvenpark H2O komend vanaf de snelweg A28, starten Peter en Rik Schermer, eigenaren van Het Warme Huys, in de komende weken met de bouw van een bijzonder en gastvrij ogend pand. Het pand biedt ruimte voor een showroom en werkplaats voor handgemaakte kachels, gebaseerd op de Zweedse tegelkachel. Op 29 september tekenden Peter en Rik Schermer en namens het bedrijvenpark Harm Westerbroek de koopovereenkomst voor een perceel van 800 m2, waarop het bedrijfspand gevestigd gaat worden.

Het Warme Huys is gespecialiseerd in plaatsing van een bijzonder soort kachels, dat bij de particuliere koper thuis zal worden geïnstalleerd. “We verwachten de eerste klanten in februari te kunnen ontvangen in onze showroom, maar zij kunnen nu al via de website www.hetwarmehuys.nl – welke in de komende dagen online gaat – bij ons terecht”, stelt Rik Schermer. 

Harm Westerbroek, commissaris bij het bedrijvenpark, is zeer te spreken over de komst van Het Warme Huys: “Aan de poort van Bedrijvenpark H2O komt nu een aantrekkelijk pand te staan. Het bedrijvenpark heeft een bewogen periode achter de rug maar de keuze van Het Warme Huys voor Bedrijvenpark H2O toont eens te meer aan dat de locatie top is en een prima plek om te ondernemen.”    

Het Bedrijvenpark H2O is een recent ontwikkeld bedrijventerrein van ca. 70 ha groot. Het wordt duurzaam ontwikkeld en bestuurd door de Ontwikkelingsmaatschappij Hattemerbroek BV. De gemeenten Hattem, Heerde en Oldebroek participeren in deze vennootschap.

Nadere informatie is te vinden op de website www.bedrijvenparkh2o.nl, of via tel. nr. 038-2020102 (Richard van der Velden, Bedrijvenpark H2O).

Ontwikkelingsmaatschappij Hattemerbroek BV                Hattemerbroek, 29 september 2015