Inloggen

Bedrijven Contact Heerde lanceert nieuwe website!

16 apr '15

Persbericht

Bedrijven Contact Heerde lanceert nieuwe website!

Woensdagmiddag is tijdens de lunchbijeenkomst van Bedrijven Contract Heerde (BCH) de nieuwe website aan de leden gepresenteerd. De website bevat naast praktische ledeninformatie de mogelijkheid voor de aangesloten bedrijven om zichzelf te presenteren. Komende maanden zal de website verder uitgebouwd worden.

De nieuwe site
De nieuwe site heeft een geheel nieuwe en eigentijdse uitstraling. De site bevat onder andere informatie over:

  • de leden van de BCH: een bedrijfsprofiel en contactgegevens;
  • de activiteiten voor leden van de BCH;
  • interessante relevante nieuwsberichten;
  • de samenwerkingspartners van de BCH, met een mogelijkheid om eenvoudig naar de site van de samenwerkingspartners te gaan;
  • de BCH zelf: doelstellingen, commissies en contactpersonen.

De nieuwe site biedt bovendien de mogelijkheid om onderling documenten te delen en geeft aansluiting bij verschillende social media kanalen. Dat maakt de site meer interactief dan in het verleden.

Je komt op de nieuwe site via : www.bedrijvencontactheerde.nl.

BCH
Bij de BCH zijn vandaag de dag 55 bedrijven uit de gemeente Heerde aangesloten. De BCH behartigt onder andere de belangen van de leden naar andere organisaties en instanties door krachten te bundelen. Daarnaast biedt de BCH haar leden een lokaal netwerk om onderling elkaar te versterken.

BCH organiseert vier keer per jaar een lunchvergadering (van 12.30 uur tot 14.00 uur) en daarnaast een aantal netwerkbijeenkomsten. Bij het organiseren van netwerkbijeenkomsten wordt regelmatig de samenwerking gezocht met bedrijvenkringen uit Hattem en Oldebroek. Het uitwisselen van kennis, ervaring en contacten maakt het interessant voor bedrijven om zich aan te sluiten.