Inloggen

BCH Bedrijfsbezoek Hegin Metalfinishing

03 nov '15

Wellicht heeft u het al gelezen in de Schaapskooi en/of de Veluweland: Hegin Metalfinishing in Heerde houdt op zaterdag 7 november Open huis. Belangstellenden die een kijkje willen nemen in een innovatief en toonaangevend bedrijf op het gebied van oppervlaktebehandelingen zoals (chemisch) vernikkelen, RVS-behandelingen en anodiseren, zijn op die dag tussen 10.00 en 15.00 uur van harte welkom aan de Europaweg 1 in Heerde.

Voor leden van de BCH is er nog een (betere) mogelijkheid om Hegin te leren kennen. Enkele dagen later, op woensdag 11 november, staat er speciaal voor BCH leden een bedrijfsbezoek aan Hegin op het programma. Naast een rondleiding door de (deels nieuwe) fabriek, geven Eric van Leeuwen van de Veldhuis Adviesgroep en Kees Hoogink van Hegin Metalfinishing een presentatie over wat er allemaal bij brand komt kijken en waar een ondernemer op moet letten bij brandschade.

Na de brand in juni 2014, waarbij een deel van Hegin in de as werd gelegd waardoor een groot deel van de productiecapaciteit verloren ging, heeft Eric Kees met raad en daad bijgestaan. Of zoals Kees het zelf zegt: ,,Eric is de eerste dagen niet van mijn zijde geweken en was bij alle gesprekken aanwezig. Van gesprekken met de verzekering tot aan de recherche en milieudiensten. Hij heeft me echt fantastisch geholpen.”

Geïnteresseerd in het nieuwe Hegin en het verhaal van Eric en Kees? Meld u dan nu aan (als u dat nog niet heeft gedaan) voor het bedrijfsbezoek op woensdag 11 november. Aanvang 15.30 uur. Geschatte eindtijd 17.00 uur. Bezoekadres: Europaweg 1 in Heerde.