Inloggen

Uitnodiging Ondermijningshuis

In het kader van de Week tegen de Ondermijning is in Hattem tijdelijk een Ondermijningshuis ingericht. Deze pop-uplocatie maakt bezoekers bewust van signalen die kunnen wijzen op ondermijning. Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan dit Ondermijningshuis!

Ondermijning is een breed begrip waarin allerlei onderwerpen passen. De gemene deler bij ondermijning is dat criminelen gebruik maken van legale middelen om illegale praktijken te organiseren. Om meer zicht te geven op de signalen die op ondermijning kunnen wijzen, worden er verschillende themakamers ingericht in het Ondermijningshuis. In deze kamers kunt u zelf rondkijken en ervaring opdoen met situaties die gebaseerd zijn op de realiteit. Waaronder een voorbeeld van arbeidsuitbuiting, een situatie waarin witwassen plaatsvindt en een escaperoom. Hierdoor leert u de signalen herkennen en wordt duidelijk wat u met deze signalen kunt doen. Ook is er aandacht voor de gevolgen van slachtoffers van ondermijning.

We organiseren dit Ondermijningshuis voor de eerste keer als gemeenten op de Noord-Veluwe in nauwe samenwerking met de politie, FIOD, Arbeidsinspectie, Belastingdienst, RIEC en Slachtofferhulp. We nodigen u bij deze graag uit om op donderdag 23 juni om 15.30 uur het Ondermijningshuis te bezoeken.

Het Ondermijningshuis staat aan de Kerkstraat 13 in Hattem. U kunt (gratis) parkeren aan de Jachthaven of op De Bleek in Hattem. In de bijlage de officiële uitnodiging van de gemeente Hattem.

Locatie en tijd

Datum 23 jun 2022
Tijd 15:30 uur - 16:30 uur
Locatie Ondermijningshuis, Kerkstraat 13 in Hattem

23jun'22

Meld u aan voor dit evenement:

Voor het aanmelden dien je een account en ingelogd te zijn. Klik om in te loggen

Log alstublieft in of meld u aan om u aan te kunnen melden voor dit evenement.

De volgende personen hebben zich reeds aangemeld.