Inloggen

Uitnodiging HR & Young HR Netwerkbijeenkomst

Vacature dubbelepunt!
 

Dit was voorheen een prima strategie om vacatures te vervullen. Er kwamen vanzelf genoeg mensen op af waaruit u kon selecteren. Tegenwoordig is dat anders en worden we door andere elementen gemotiveerd. Men zoekt anders en via andere kanalen. Voeg daar de krapte op de arbeidsmarkt aan toe en de behoefte en noodzaak om niet alleen “de juiste mensen” te vinden, maar om “mensen te vinden die echt bij de organisatie passen”. Dan komt u vanzelf uit bij het fenomeen van ‘Employer Branding’, als de oplossing. Maar hoe doet u dat? Hoe creëert u het juiste gevoel? Hoe brengt u de juiste boodschap over? En dat alles ook nog bij de juiste mensen?

Tijdens deze bijeenkomst voegen we de reguliere HR Netwerkbijeenkomst samen met die van de Young HR Professionals, omdat het thema voor alle professionals actueel is. 

Voordat onze gastspreker het woord neemt, laat AWL Techniek als hightechbedrijf met enorme tekorten in de techniek zien hoe zij succesvol zijn in het werven en behouden van hun medewerkers. Mitchell Brown, Branding expert, gaat ons daarna op informele, interactieve, inspirerende én praktische wijze laten zien waar we over na moeten denken. Hij neemt ons mee in de aanpak hiervan en we gaan beleven hoe 'Generatie X versus Generatie Y' hier tegen aan kijken. Als bonus komen er ook een aantal tips en tricks om dit toe te passen op LinkedIn!

Dus meld u nu aan en ontdek hoe u 'Employer Branding' in de praktijk kunt brengen. Tot 27 juni!

Locatie: 
AWL Techniek
Nobelstraat 37
Harderwijk

Programma: 
14.30 - 14.45u. Inloop
14.45 - 15.15u. 'Employer Branding', hoe doet AWL dat?
15.15 - 16.30u. 'Employer Branding' door Mitchell Brown
16.30 - 17.00u. Rondleiding door de fabriek van AWL
17.00 - 17.30u. Netwerkborrel

Locatie en tijd

Datum 27 jun 2019
Tijd 14:30 uur - 18:00 uur
Locatie AWL Techniek Nobelstraat 37 Harderwijk

27jun'19

Meld u aan voor dit evenement:

Ga naar de volgende link om u aan te melden voor dit evenement: https://veluweportaal.nl/27-juni-netwerkbijeenkomst/?utm_source=Netwerkgenodigden+Veluwe+Portaal&utm_campaign=6f714fca9c-EMAIL_C

De volgende personen hebben zich reeds aangemeld.

    Op dit moment heeft niemand zich nog aangemeld voor dit evenement.