Inloggen

Symposium voor ondernemers ‘Het kan wél!’

Goedemorgen leden van het NVOO+,

In samenwerking met het NVOO+ zal vanuit het Innovatiehuis Noord-Veluwe op woensdagmiddag 12 oktober een event georganiseerd worden rondom één van onze speerpunten Energietransitie. Jullie hebben hierover op 8 september een Save the Date mail ontvangen. Ik stuur jullie de uitnodigingstekst als eerste zodat je op de hoogte bent van wat er gecommuniceerd gaat worden. En daarop kan anticiperen door ondernemers in de regio (persoonlijk) te benaderen zich op te geven.

Graag jullie aandacht voor en reactie op de volgende vraag:

Wat wil jij namens jouw onderneming/organisatie toevoegen aan de goodybag (zie de NOTE onderaan de uitnodiging)? Ik stem het graag met jou af!


Symposium voor ondernemers ‘Het kan wél!’

Alternatieven voor huidig energieafhankelijkheid

Maak tijd in je agenda voor dit event op woensdagmiddag 12 oktober in Nunspeet! Juist in de Week van Duurzaamheid op de Noord-Veluwe. Want dit gaat jou als ondernemer aan!

Ook uit de Miljoenennota blijkt weer dat energie fors belast wordt en de komende tijd niet lager gaat worden. De gewone MKB-er wordt geraakt door de afgekondigde maatregelen. Energie wordt schaars en overbelasting van het net ligt op de loer als we allemaal tegelijk warmte nodig hebben.

Hoe krijg jij als ondernemer regie over je eigen energie? Wat kun jij als ondernemer op korte, middellange en lange termijn doen? Want Het kan wél!

Slimme en simpele innovaties die energiebesparing mogelijk maken, oplossingen waar je zelf mee aan de slag kunt om energie te besparen. Breder dan alleen zonnepanelen.

Voor de bedrijfsvoering
Voor jou als werkgever

Je hoort en beleeft het op woensdag 12 oktober. Meld je nu aan via info@innovatiehuisnoordveluwe.nl!

Locatie:               Arma Keukens, Kering 6, 8072 TD Nunspeet

Tijd:                     16.00 – 18.00 uur (inloop vanaf 15.30u)

NOTE:

Ben jij erbij? Breng je eigen bedrijf dan onder de aandacht door iets ludieks, een idee of advies op het gebied van energietransitie of energiebesparing in de goodybag te stoppen. Neem hiervoor contact op met Manon Companjen via manon@innovatiehuisnoordveluwe.nl).

In samenwerking met Van Mudde & Kok Automotive, Intellicor, Arma Keukens, Veldhuizen Energie, Eplucon, Liander, Innovatiehuis Noord-Veluwe & NVOO+.

Met medewerking van Esther Foppen-Bouwman, Parkmanager Nunspeet.

Ik vertrouw erop jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

Manon Companjen

Ondersteuning & Communicatie

 

Locatie en tijd

Datum 12 okt 2022
Tijd 16:00 uur - 18:00 uur
Locatie Arma Keukens, Kering 6, 8072 TD Nunspeet

12okt'22

Meld u aan voor dit evenement:

Stuur een e-mail naar het volgende e-mailadres om u aan te melden voor dit evenement: info@innovatiehuisnoordveluwe.nl

De volgende personen hebben zich reeds aangemeld.

    Op dit moment heeft niemand zich nog aangemeld voor dit evenement.