Inloggen

Uitnodiging Ondernemersevent

Beste ondernemer in de gemeente Heerde,

Dit jaar houden wij voor de 2e keer een avond van, voor en door ondernemers. Het succes van het 1e jaar willen wij ook graag dit jaar voortzetten en wij rekenen daarbij op uw komst en uw inbreng. Daarom nodigen wij u van harte uit voor de ondernemersavond van Heerde waar wij elkaar inspireren en motiveren. Thema van dit jaar is ondernemers, onderwijs en innovatie. Tijdens vele bedrijfsbezoeken zijn wij onder de indruk geraakt van de innovatieve kracht van ondernemend Heerde. Er wordt een sterke agenda ingevuld waarin durf, passie en doorzettingsvermogen tot mooie resultaten leiden. Iets van die trots willen wij deze avond met elkaar delen.

Programma
De avond zal gevuld worden met een aantal gastsprekers. Voor de pauze neemt Netty Wakker, directeur Kennispoort Regio Zwolle u mee in het vraagstuk over het innovatienetwerk. Hoe vervult Kennispoort een rol tussen onderwijs en ondernemers op dit gebied. Namens het onderwijs neemt Harald Leeuwis, collegedirecteur Mobiliteit & Logistiek van het Deltion College ons mee in de samenwerking van onderwijs, ondernemers en overheid in de regio Zwolle. Hoe zorgen wij ervoor dat onderwijs en de vraag en
vernieuwing uit de markt op elkaar zijn afgestemd. Het programma voor de pauze zal worden afgesloten met een pitch van een lokale ondernemer. Na de pauze zal een gastspreker van de Strategische Board van de Cleantech Regio u meenemen in de agenda van de Cleantech Regio. De avond zal worden afgesloten door de lokale bedrijfsverenigingen en wethouder Wolbert Meijer. Eindtijd van het programma zo rond de klok van 22.00 uur met aansluitend een netwerkborrel.

Organisatie
De avond is een initiatief van het Gemeenlijk Ondernemers Overleg. Daarin zijn Bedrijven Contact Heerde, de ondernemersverenigingen van Heerde en Wapenveld en de gemeente Heerde vertegenwoordigd. De Rabobank Noord Veluwe en Lagemaat ondersteund dit event met een financiële bijdrage.

Waar en wanneer
Graag ontmoeten wij u op donderdag 15 november a.s. locatie De Heerd (Griftstraat 8, Heerde). Het programma start rond de klok van 19.00 uur. De zaal is geopend vanaf 18.30 uur met inloop met koffie/thee vanaf 18.15 uur. Verdere programma staat op de site van de gemeente Heerde, BCH of de ondernemersverenigingen.

Aanmelden
Aanmelden kan via de site van de gemeente Heerde, www.heerde.nl
Mede namens ons allen: van harte welkom en tot ziens,
Wolbert Meijer, Wethouder economie
Wietse Venema, Wethouder economie
Jan Pieter Tuinman, Voorzitter OVH
Patrick Rosmolen, Voorzitter OVW

Locatie en tijd

Datum 15 nov 2018
Tijd 19:00 uur - 22:00 uur
Locatie De Heerd, Gritsstraat 8, Heerde

15nov'18

Meld u aan voor dit evenement:

Ga naar de volgende link om u aan te melden voor dit evenement: https://www.heerde.nl