Inloggen

Ledenactiviteit

Lekker actief maar niet te gek.

Even de tijd nemen om tot rust te komen in deze hectische en jachtige tijden. Input van alle zakelijke beslommeringen, sociale media en andere aandachtvragers op standje nul door te……..WANDELEN! Getver wat saai… horen we sommige denken…maar die vergissen zich. We gaan de geheimen van de Veluwse natuur ontdekken samen met een boswachter en dat is een buitengewone belevenis die je later in het kastje “superleuke-herinneringen” zult terugvinden! Wedden!

De boswachter laat je, met veel humor, dingen zien waar je normaal gesproken overheen kijkt. Kennis en wetenschap waardoor elke volgende boswandeling anders zal zijn omdat je anders hebt leren kijken. Er bestaat zelfs de mogelijkheid dat we nog wild zullen zien. Dat zou natuurlijk heel erg mooi zijn.

Doe fijne wandelschoenen aan en trek kleding aan die bij het weer past. We gaan zo’n 2 uur wandelen met een korte pauze. Daarna laten we ons gastronomisch verwennen in de Boerenschuur te Vierhouten en is er natuurlijk ruim de tijd om gezellig te praten en nieuwe contacten te leggen.

Datum en tijden:
18 april 2018, 

16.00 uur verzamelen op het parkeerterrein van De Keet van Heerde waarvandaan we vertrekken we voor een kort ritje naar de vertreklocatie van de wandeling

16.30 uur vertrek wandeling met de boswachter

ongeveer 19.00-21.00/21.30 Boerenschuur te Vierhouten (Grillrestaurant De Boerenschuur, Eslpeterbosweg 45, 8076 RA Vierhouten, Tel: 0577-411005)

Kosten:
Slechts € 40,00 inclusief de Boerenschuur te Vierhouten (all-in ook eten en drinken) De rest wordt u aangeboden door de BCH. Slijtage wandelschoenen is voor eigen rekening.

Opgave:
Tot uiterlijk 10 april
Stuur een mail naar: info@fotovanderbeek.nl

Maak voor 15 april € 40,00 over op IBAN: NL61 ABNA 0598 725 172 t.n.v. Bedrijven Contact Heerde en uw deelname is definitief.

Tot dan!

Activiteitencommissie van de BCH
Bé van Ark,
Gerrit van de Maten,
Henri van der Beek.

Locatie en tijd

Datum 18 apr 2018
Tijd 16:00 uur - 21:30 uur
Locatie Start De Keet Heerde

18apr'18

Meld u aan voor dit evenement:

Stuur een e-mail naar het volgende e-mailadres om u aan te melden voor dit evenement: info@fotovanderbeek.nl