Inloggen

Ontbijtbijeenkomst over leiderschap

Op donderdag 3 oktober organiseren MKB Nederland Regio Zwolle en Vistage Benelux samen een ontbijtbijeenkomst over leiderschap.

It’s lonely at the top..... als CEO, leidinggevende of DGA, weet u dat als geen ander. De issues die u bezighouden, zijn vaak van vertrouwelijke aard.
En met wie kunt u dan uw vraagstukken bespreken? Wie spiegelt u en van wie krijgt u feedback?
Voor de omgeving bent u de sterke leider en alles wat u doet, ligt onder een vergrootglas. Maar wees eerlijk….ook een CEO of DGA heeft vragen, en behoefte aan een klankbord of advies.

MKB Nederland Regio Zwolle erkent en herkent dat het succes van het midden- en kleinbedrijf in sterke mate afhankelijk is van de kwaliteit aan de top.Jezelf blijven ontwikkelen is een must. Want wanneer ben je een goede leider?
Hoe blijf je scherp en maak je het verschil? Hoe helpen leiders elkaar op een constructieve manier?

Daarover organiseren wij samen met Vistage Benelux een ontbijtbijeenkomst op donderdag 3 oktober in Hotel Lumen in Zwolle. Zie ook de bijlage in deze e-mail.

Het programma is als volgt:

7.30 – 8.00 Ontbijtbuffet

8.00 – 8.30 Start: “Hoe zitten we in de wedstrijd?”

8.30 – 9.00 Hoe herken je een goede leider en wie is dat?

9.00 – 9.30 Wat is Vistage, hoe werken zij en wat levert het op?

9.45 – 10.45 Uw uitdaging te lijf!

10.45- 11.00 Wrap-up

Het programma is interactief en er wordt deels gewerkt in groepen van circa 12 personen. Er is plaats voor maximaal 36 personen. Wilt u ook ervaren hoe u verder kunt groeien als leider? Meldt u dan aan! Deelname is kosteloos. 

Locatie en tijd

Datum 03 okt 2019
Tijd 7:30 uur - 11:00 uur
Locatie Hotel Lumen in Zwolle

03okt'19

Meld u aan voor dit evenement:

Ga naar de volgende link om u aan te melden voor dit evenement: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-ontbijtbijeenkomst-over-leiderschap-68763388145

De volgende personen hebben zich reeds aangemeld.

    Op dit moment heeft niemand zich nog aangemeld voor dit evenement.