Inloggen

Nieuw geld in de regio

Recent zijn er verschillende fondsen gestart en enkele bestaande fondsen hebben meer geld gekregen om innovatie in de Regio Zwolle mogelijk te maken. Bent u  een eerste prototype aan het ontwikkelen? Zoekt u naar eerste klanten of ontwikkelt u een business model naar een business plan? Bent u een innovatieve starter of ondernemer en zoekt u financiering om deze innovatieve ideeën te realiseren? Samen met verschillende fondsen organiseren we op 5 april 2016 een bijeenkomst om te verkennen wat de financiële mogelijkheden zijn voor innovatieve ideeën uit de Regio Zwolle. 

Kennispoort Regio Zwolle, Regio Zwolle Incubator, PPM Oost (Innovatiekrediet Overijssel), Wadinko, en EFRO (provincie Overijssel) organiseren samen op dinsdag 5 april a.s. een bijeenkomst over de mogelijkheden en vereisten van de fondsen en de kansen voor uw onderneming.

De vier fondsen zullen zichzelf middels een korte pitch introduceren, daarna krijgen twee ondernemers de kans om hun businesscase te pitchen voor de verschillende fondsen. Vervolgens wordt er beargumenteerd waarom de businesscase wel of niet in aanmerking komt voor één van de fondsen. Het behandelen van de businesscases geeft inzicht in de vraag wat een fonds is (een lening, subsidie, terugbetaaltermijn e.d.) maar ook wat een ondernemer moet doen om in aanmerking te komen voor de verschillende fondsen.

Naar aanleiding daarvan gaat u als innovatieve ondernemer in gesprek met de financiers om uit te zoeken welke fondsen relevant kunnen zijn. We sluiten de middag af met een netwerkborrel waarbij ieder fonds een plek krijgt. Zo kunt u persoonlijk in gesprek met vertegenwoordigers van de verschillende fondsen. 

Programma
15:45 – 16:00 uur Inloop
16:00 – 16:05 uur Welkom Kennispoort
16:05 – 16:30 uur Introductie verschillende fondsen
16:30 – 17:00 uur Pitches ondernemers
17:00 – 17:15 uur Matches fondsen en ondernemers
17:15 – 17:30 uur Afsluiting en vragen
17:30 – 19:00 uur Netwerkborrel

Heeft u een innovatief idee/plan en wilt u graag één van de twee ondernemers zijn die mogen pitchen voor de fondsen? Stuur dan een mailtje voor 25 maart aanstaande naar innovatie@kennispoortregiozwolle.nl. Als u niet aanwezig kunt zijn op 5 april maar u wel op zoek bent naar financieringsmogelijkheden voor een innovatief idee, stuur dan een bericht naar innovatie@kennispoortregiozwolle.nl en wij nemen contact met u op. Voor meer informatie over de verschillende fondsen kijkt u op deze pagina's: EFRO, Innovatiekrediet Overijssel, Regio Zwolle Incubator, Wadinko. In de bijlage treft u vanuit kennispoort Regio Zwolle de uitnodiging aan voor de bijeenkomst "Nieuw geld in de regio". 

U kunt u via deze link aanmelden voor de bijeenkomst. 

Locatie en tijd

Datum 05 apr 2016
Tijd 15:45 uur - 19:00 uur
Locatie Hanz, Hanzeplein 11-27, Zwolle (gratis parkeren)

05apr'16

Meld u aan voor dit evenement:

Ga naar de volgende link om u aan te melden voor dit evenement: http://www.kennispoortregiozwolle.nl/evenement-details/~/events/nieuw-geld-in-de-regio.html

De volgende personen hebben zich reeds aangemeld.

    Op dit moment heeft niemand zich nog aangemeld voor dit evenement.