Inloggen

Lunchvergadering (Aanmelden verplicht en beperkt aantal plekken beschikbaar)

Beste leden,


Eindelijk mag het weer: een fysieke vergadering. Wat hebben we hier lang naar uit gekeken. Wij hopen jullie dan ook, in goede gezondheid, te ontmoeten op woensdag 15 september aanstaande bij NXPD.

Bijgaand treft u de agenda aan voor deze vergadering. In de bijlage treft u ook het verslag van de vorige lunchvergadering aan. Eventuele op- of aanmerkingen kunt u tot uiterlijk dinsdag 14 september kenbaar maken via:info@bedrijvencontactheerde.nl. Het verslag zal tijdens de vergadering niet inhoudelijke worden besproken maar enkel worden vastgesteld.

Tijdens deze vergadering zal Peter Kwakkel, Terreinbeheerder Bedrijventerrein Van der Zeelaan, jullie meenemen in de ontwikkelingen van het bedrijventerrein. Welke ontwikkelingen zijn er na het vertrek van Euroma en wat zijn de toekomstige plannen met het tussenliggende terrein?

Daarnaast is onlangs aangegeven dat binnen het bestuur een vacature is ontstaan voor de functie van secretaris. Het bestuur heeft Nick van Bruggen bereid gevonden om zich kandidaat te stellen voor deze vacature. Nick van Bruggen is hiermee de enige kandidaat. Tijdens de komende vergadering zal het bestuur dan ook Nick van Bruggen voordragen als nieuwe secretaris. Mocht u hiertegen bezwaar hebben, dan kunt u dit uiterlijk dinsdag 14 september kenbaar maken.  

Deze vergadering is hiermee een aantrekkelijke vergadering geworden waarbij uw aanwezigheid zeer op prijs wordt gesteld. Toch willen wij u extra aandacht vragen voor het volgende. Vanwege de coronamaatregelen is het verplicht om u uiterlijk donderdag 9 september aan te melden voor de vergadering. Op locatie is plek voor maximaal 15 leden. Meld u daarom vroegtijdig aan om teleurstelling te voorkomen! Indien u niet aangemeld bent kunt u helaas niet deelnemen aan de vergadering. 

Om veilig deel te nemen aan de vergadering vragen wij u om onderstaande vragen te beantwoorden:

Had u de afgelopen 24 uur één of meerdere van onderstaande klachten:

☐ Hoesten

☐ Neusverkoudheid

☐ Koorts vanaf 38°
☐ Benauwdheidsklachten

☐ Hebt u op dit moment een huisgenoot/ gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

☐ Heeft u het Covid-19 virus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen (met een test) vastgesteld?

☐ Heeft u op dit moment een huisgenoot/ gezinslid met het Covid-19 virus en heeft u in de afgelopen 14 dagen met hem/haar contact gehad terwijl deze persoon nog klachten had?

☐ Bent u in thuisisolatie, omdat u direct contact hebt gehad met een persoon waarbij het Covid-19 virus is vastgesteld of omdat u uit een "oranje" vakantieland komt?

Wanneer u één van bovenstaande vragen met ja hebt beantwoord kunt u niet aan de vergadering van Bedrijven Contact Heerde deelnemen.

Omdat de broodjes vanwege de coronamaatregelen per persoon worden verpakt, vragen wij u om evt. dieetwensen uiterlijk donderdag 9 september door te geven.

Wij zien u graag woensdag 15 september om 12.00 uur bij NXPD.   

Vriendelijke groeten,

Wietse Venema
Gerard Ankoné
Joke Eilander
Kees Hoogink

Locatie en tijd

Datum 15 sep 2021
Tijd 12:00 uur - 14:00 uur
Locatie NXPD, Veldweg 6B1, Heerde

15sep'21

Meld u aan voor dit evenement:

Voor het aanmelden dien je een account en ingelogd te zijn. Klik om in te loggen

Log alstublieft in of meld u aan om u aan te kunnen melden voor dit evenement.