Inloggen

Lunchvergadering

Beste leden,


Bijgaand treft u de agenda en stukken aan voor de vergadering van woensdag 10 maart aanstaande. Gezien de huidige omstandigheden zal deze vergadering via TEAMS worden gehouden. De uitnodiging incl. link is separaat verstuurd en de vergadering start om 12.30 uur. In de bijlage treft u het verslag van de vorige lunchvergadering aan. Eventuele op- of aanmerkingen kunt u tot uiterlijk dinsdag 9 maart kenbaar maken via:info@bedrijvencontactheerde.nl. Het verslag zal tijdens de vergadering niet inhoudelijke worden besproken maar enkel worden vastgesteld.

Tijdens deze vergadering zal Kees Hoogink jullie informeren over de voortgang Toekomst Bestendige Bedrijventerreinen, zal Joke Eilander het financieel jaarverslag 2020 behandelen en doet de kascommissie verslag van de controle over de financiële stukken 2020.

Daarnaast zal Caroline Rijnbeek van VNO-NCW Midden presenteren welke ondersteuning zij kan bieden als het gaat om goed werkgeverschap in deze bijzondere tijd. Daarbij wil het VNO-NCW kijken hoe zijn regionale ontwikkelingen en middelen die eraan komen goed kunnen inzetten.

Vanuit de arbeidsmarktregio Stedendriehoek en NoordWest Veluwe, FactorWerk genaamd, komen er nog meerdere mogelijkheden naar ons toe, zoals:

  • Perspectief op Werk - voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt;
  • het regionaal mobiliteitsteam – om op korte termijn te ondersteunen om werknemers die door de Corona werkloos dreigen te worden, van werk naar werk te faciliteren;
  • de aanjaaggelden van Koolmees – om te ondersteunen in de meer lange termijn veranderingen op de arbeidsmarkt de komende jaren, mede als gevolg van Corona.


Deze mogelijkheden wil VNO-NCW zo goed mogelijk inzetten voor werkgevers in onze regio. Caroline Rijnbeek gaat graag samen met jullie in dialoog over de vraag: wat betekent dit voor mijn organisatie en waar heb ik behoefte aan de komende tijd.

De eerste vergadering van 2021 is hiermee, ondanks de virtuele ontmoeting, een aantrekkelijke vergadering geworden waarbij uw aanwezigheid zeer op prijs wordt gesteld.

Wij zien ontmoeten u graag virtueel op woensdag 10 maart om 12.30 uur. 

Vriendelijke groeten,

Wietse Venema
Gerard Ankoné
Joke Eilander
Kees Hoogink

Locatie en tijd

Datum 10 mar 2021
Tijd 12:30 uur - 14:00 uur
Locatie Via teams (uitnodiging hiervoor volgt)

10mar'21

Meld u aan voor dit evenement:

Voor het aanmelden dien je een account en ingelogd te zijn. Klik om in te loggen

Log alstublieft in of meld u aan om u aan te kunnen melden voor dit evenement.