Inloggen

Lunchvergadering (aanmelden verplicht!)

Beste leden,


Bijgaand treft u de agenda aan voor de vergadering van woensdag 2 september aanstaande. In de bijlage treft u ook het verslag van de vorige lunchvergadering aan. Eventuele op- of aanmerkingen kunt u tot uiterlijk dinsdag 1 september kenbaar maken via:info@bedrijvencontactheerde.nl. Het verslag zal tijdens de vergadering niet inhoudelijke worden besproken maar enkel worden vastgesteld.

Tijdens deze vergadering zal Wethouder Wolbert Meijer iets vertellen over de RES, over toekomstbestendige bedrijventerreinen en over de impact van de coronacrisis. 

Deze vergadering is hiermee een aantrekkelijke vergadering geworden waarbij uw aanwezigheid zeer op prijs wordt gesteld. Toch willen wij u extra aandacht vragen voor het volgende. Vanwege de coronamaatregelen is het verplicht om u uiterlijk vrijdag 28 augustus aan te melden voor de vergadering. Indien u niet aangemeld bent kunt u helaas niet deelnemen aan de vergadering. 

Om veilig deel te nemen aan de vergadering vragen wij u om onderstaande vragen te beantwoorden:

Had u de afgelopen 24 uur één of meerdere van onderstaande klachten:

☐ Hoesten

☐ Neusverkoudheid

☐ Koorts vanaf 38°
☐ Benauwdheidsklachten

☐ Hebt u op dit moment een huisgenoot/ gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

☐ Heeft u het Covid-19 virus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen (met een test) vastgesteld?

☐ Heeft u op dit moment een huisgenoot/ gezinslid met het Covid-19 virus en heeft u in de afgelopen 14 dagen met hem/haar contact gehad terwijl deze persoon nog klachten had?

☐ Bent u in thuisisolatie, omdat u direct contact hebt gehad met een persoon waarbij het Covid-19 virus is vastgesteld of omdat u uit een "oranje" vakantieland komt?

Wanneer u één van bovenstaande vragen met ja hebt beantwoord kunt u niet aan de vergadering van Bedrijven Contact Heerde deelnemen.

Omdat de broodjes vanwege de coronamaatregelen per persoon worden verpakt, vragen wij u om evt dieetwensen uiterlijk vrijdag 28 augustus door te geven.

Wij zien u graag woensdag 2 september om 12.00 uur bij de Heerd.  

Vriendelijke groeten,

Wietse Venema
Gerard Ankoné
Joke Eilander
Kees Hoogink

Locatie en tijd

Datum 02 sep 2020
Tijd 12:00 uur - 14:30 uur
Locatie De Heerd, Griftstraat 8 Heerde.

02sep'20

Meld u aan voor dit evenement:

Voor het aanmelden dien je een account en ingelogd te zijn. Klik om in te loggen

Log alstublieft in of meld u aan om u aan te kunnen melden voor dit evenement.