Inloggen

Lunchvergadering BCH

Beste leden,

Bijgaand treft u de agenda inclusief bijlagen aan voor de lunchvergadering van woensdag 4 december aanstaande. Deze keer zijn we te gast bij De Heerd voor de reguliere vergadering. We krijgen een korte presentatie cq rondleiding door De Heerd. Daarnaast komt Gastspreker Leo Hans jullie meenemen in de wereld van Personal Mapping. De inhoud van zijn presentatie zal in het teken staan van netwerken: hoe komt het dat je zo vaak met een bekende aan de praat raakt en daardoor niet of nauwelijks nieuwe mensen leert kennen? 

Personal Mapping door Leo Hans

Waarom pakken we de zaken allemaal op een andere manier aan en wie is er eigenlijk het slimst? Wat denken we wanneer we een ander zien werken en wat denkt die ander van ons? Waarom kun je met de één beter door één deur als met de ander? Dit zijn enkele vragen waar je onder lunchtijd zomaar een antwoord op kunt krijgen. Na vijfentwintig jaar bedrijfsleven en zes jaar onderwijs ging het roer nog een keer helemaal om bij Leo Hans en doet hij nu wat hij het mooist vindt. Het in kaart brengen van gedrag in teams of persoonlijk. Het bewust worden van je gedrag heeft namelijk een grote impact op wat je kunt bereiken. Door gedrag letterlijk af te beelden in een landschap zie je de dingen sneller en vergeet je minder. We noemen het: Personal Mapping, gedrag in een oogopslag. Neem de tijd om eens goed naar jezelf te kijken en ontdek waar de verschillen liggen met de ander en doe er je voordeel mee. 


In de bijlage treft u ook het verslag van de vorige lunchvergadering aan. Eventuele op- of aanmerkingen kunt u tot uiterlijk dinsdag 3 december kenbaar maken via:info@bedrijvencontactheerde.nl. Het verslag zal tijdens de vergadering niet inhoudelijke worden besproken maar enkel worden vastgesteld.

Deze vergadering zal ook in het teken staan van de bestuursverkiezing. Gerard Ankoné is herkiesbaar als secretaris.

Kortom een aantrekkelijke vergadering waarbij uw aanwezigheid wederom zeer op prijs wordt gesteld.

Wij zien u graag woensdag 4 december a.s. om 12.00 uur bij “De Heerd".

Met vriendelijke groet,
Wietse Venema
Gerard Ankoné
Joke Eilander
Kees Hoogink

Locatie en tijd

Datum 04 dec 2019
Tijd 12:00 uur - 14:30 uur
Locatie De Heerd, Griftstraat 8, 8181 VZ HEERDE

04dec'19

Meld u aan voor dit evenement:

Voor het aanmelden dien je een account en ingelogd te zijn. Klik om in te loggen

Log alstublieft in of meld u aan om u aan te kunnen melden voor dit evenement.