Inloggen

Lunchvergadering (ALV)

Beste leden,

Bijgaand treft u de agenda aan voor de vergadering van woensdag 2 december aanstaande. Wij vragen u om deze mail goed door te lezen!

In de bijlage treft u het verslag van de vorige lunchvergadering aan. Eventuele op- of aanmerkingen kunt u tot uiterlijk dinsdag 1 december kenbaar maken via:info@bedrijvencontactheerde.nl. Het verslag zal tijdens de vergadering niet inhoudelijke worden besproken maar enkel worden vastgesteld.

Tijdens deze vergadering zal Gerrit den Boon jullie informeren over WarenhuisHeerde.nl, zal Riette Bijsterbosch de resultaten van de enquête Toekomst Bestendige Bedrijventerreinen presenteren en zal Wietse jullie informeren over het project Ondernemers voor Ondernemers. Deze vergadering zal ook in het teken staan van de bestuursverkiezing. Kees Hoogink is herkiesbaar als bestuurslid. Deze vergadering is hiermee een aantrekkelijke vergadering geworden waarbij uw aanwezigheid zeer op prijs wordt gesteld.

Toch willen wij u extra aandacht vragen voor het volgende. Door de coronamaatregelen is het niet mogelijk om van te voren gezamenlijk een lunch te nuttigen. De vergadering start daarom om 13.00 uur.  Voor de liefhebbers is het mogelijk om gezamenlijk een wandeling te maken en tijdens de wandeling de eigen meegebrachte boterham te nuttigen. De wandeling start om 12.00 uur bij De Heerd.

Vanwege de coronamaatregelen is het ook verplicht om u uiterlijk maandag 30 november aan te melden voor de vergadering. Bij de aanmelding voor de vergadering het verzoek om aan te geven of u mee wilt wandelen. Indien u niet aangemeld bent kunt u helaas niet deelnemen aan de vergadering. 

Om veilig deel te nemen aan de vergadering vragen wij u om onderstaande vragen te beantwoorden:

Had u de afgelopen 24 uur één of meerdere van onderstaande klachten:

☐ Hoesten

☐ Neusverkoudheid

☐ Koorts vanaf 38°
☐ Benauwdheidsklachten

☐ Hebt u op dit moment een huisgenoot/ gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

☐ Heeft u het Covid-19 virus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen (met een test) vastgesteld?

☐ Heeft u op dit moment een huisgenoot/ gezinslid met het Covid-19 virus en heeft u in de afgelopen 14 dagen met hem/haar contact gehad terwijl deze persoon nog klachten had?

☐ Bent u in thuisisolatie, omdat u direct contact hebt gehad met een persoon waarbij het Covid-19 virus is vastgesteld of omdat u uit een “oranje” vakantieland komt?

Wanneer u één van bovenstaande vragen met ja hebt beantwoord kunt u niet aan de vergadering van Bedrijven Contact Heerde deelnemen.

Wij zien u graag woensdag 2 december bij de Heerd.  

Vriendelijke groeten,

Wietse Venema
Gerard Ankoné
Joke Eilander
Kees Hoogink

Locatie en tijd

Datum 02 dec 2020
Tijd 13:00 uur - 14:00 uur
Locatie De Heerd, Griftstraat 8 Heerde.

02dec'20

Meld u aan voor dit evenement:

Voor het aanmelden dien je een account en ingelogd te zijn. Klik om in te loggen

Log alstublieft in of meld u aan om u aan te kunnen melden voor dit evenement.