Inloggen

Event en carrieremarkt WERK!

De 1e editie van WERK!

Op 5 oktober a.s. wordt vanuit de H2O Werkgeversdienstverlening een Carrieremarkt georganiseerd op het H2O bedrijventerrein vanaf 16.00 uur. Zie bijgaand de flyer (huis-aan-huis verspreidt).

De collega’s werkgeversdienstverlening in H2O verband hebben deze carrieremarkt georganiseerd na successen van de afgelopen 2 jaar. Mocht u als werkgever geïnteresseerd zijn om op deze carrieremarkt te staan met een stand, dan kunt u hiervoor alsnog contact opnemen met Erna Palland of Riëtte Bijsterbosch van de gemeente Heerde. Wij zorgen ervoor dat u in contact wordt gebracht met de organisatie van deze markt. Vorig jaar is er een vergelijkbare banenmarkt gehouden in november in het dorpshuis voorafgaand aan het ondernemersevent in Heerde.

Voorafgaand aan de carrieremarkt vindt er een zakelijk event plaats op het H2O Bedrijventerrein georganiseerd door H2O BV. U kunt dan kennis maken met de bedrijven op het H2O bedrijvenpark en word geïnspireerd door boeiende sprekers als Ton van der Giessen (Van Werven) en Janine Vos (HR Rabobank Nederland).

Bezoekers van het zakelijke event kunnen zich aanmelden via:

http://bedrijvenparkh2o.nl/zakelijk-programma/

Locatie en tijd

Datum 05 okt 2018
Tijd 13:30 uur - 20:00 uur
Locatie Slagerij van Guilik, Duurzaamheidstraat 19c, 8094 SC Hattemerbroek (Bedrijvenpark H2O)

05okt'18

Meld u aan voor dit evenement:

Ga naar de volgende link om u aan te melden voor dit evenement: http://bedrijvenparkh2o.nl/zakelijk-programma/

De volgende personen hebben zich reeds aangemeld.

    Op dit moment heeft niemand zich nog aangemeld voor dit evenement.