Inloggen

Digitaliseringsevent Slim Digitaal aan de Bak

Beste relatie,

 

Op 31 oktober 2023 vindt Slim Digitaal aan de bak plaats. Slim Digitaal aan de bak is een initiatief van diverse ICT- en E-commerce bedrijven die ondernemers, managers en studenten helpen de wereld van digitalisering te verkennen. In de snel veranderende wereld is digitaliseren zoals je (wellicht) weet cruciaal. Maar, waar begin je? Welke tools zijn er überhaupt en hoe zet je deze in zodat je ervan profiteert? Daarnaast weten we allemaal dat de tijd dringt - als je niet spoedig inspeelt op de huidige technologieën en mogelijkheden, zul je de boot wellicht missen.

 

Daarom delen tijdens het event ‘Slim Digitaal aan de Bak’ experts op het gebied van digitalisering en AI hun inzichten en praktische know-how zodat jij jouw bedrijf een boost kan geven! Zo zullen de keynotesprekers, Jacco Vonhof, Anke den Ouden en Lotte de Bruijn in gesprek gaan met dagvoorzitter Milou van Elburg over de kansen die er op je liggen te wachten. Daarnaast leer je tijdens de breakoutsessies van onze samenwerkende partners hoe je de nieuwste technologieën en tools kunt implementeren en ontmoet relevante partners die je direct kunnen ondersteunen bij het digitaliseren van je bedrijfsprocessen. Mocht je naar aanleiding van deze save the date vragen hebben of meer informatie willen ontvangen voor Slim Digitaal aan de Bak, neem dan gerust contact met ons op.

Locatie en tijd

Datum 31 okt 2023
Tijd 15:30 uur - 18:00 uur
Locatie Hotel/eventcenter Lumen, Zwolle

31okt'23

Meld u aan voor dit evenement:

Ga naar de volgende link om u aan te melden voor dit evenement: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSetEaPBWqhJLUYmK9gK7onq7oePmGxDeeyl5FrKwJmJlTOkoA/viewform

De volgende personen hebben zich reeds aangemeld.

    Op dit moment heeft niemand zich nog aangemeld voor dit evenement.