Inloggen

BCH Vergadering

Beste leden,

Bijgaand treft u de agenda aan voor de vergadering van woensdag 20 februari aanstaande. In de bijlage treft u ook het verslag van de vorige lunchvergadering aan. Eventuele op- of aanmerkingen kunt u tot uiterlijk dinsdag 19 februari kenbaar maken via:info@bedrijvencontactheerde.nl. Het verslag zal tijdens de vergadering niet inhoudelijke worden besproken maar enkel worden vastgesteld.

Zoals we in 2018 hebben aangegeven zijn de vergaderingen meer bij onze leden op locatie. In 2019 willen we deze lijn doorzetten en daarom is deze vergadering bij Vakfoto Henri van der Beek, Fazantenstraat 5 te Wapenveld. Ook het tijdstip van de vergadering is anders dan dat u normaal gesproken bent gewend. Dit keer start de vergadering om 16.00 uur!

Tijdens deze vergadering zal Fredie van Holst een presentatie geven over Grip op de Knip / Schuldhulpmaatje Heerde. Daarnaast wordt het Financieel Jaarverslag 2018 behandelden zal de kascommissie verslag doen van de controle over de financiële stukken 2018.

De eerste vergadering van 2019 is hiermee een aantrekkelijke vergadering geworden waarbij uw aanwezigheid zeer op prijs wordt gesteld.

Wij zien u graag woensdag 20 februari om 16.00 uur bij Vakfoto Henri van der Beek, Fazantenstraat 5 te Wapenveld.

Vriendelijke groeten,

Wietse Venema
Gerard Ankoné
Joke Eilander
Kees Hoogink

Locatie en tijd

Datum 20 feb 2019
Tijd 16:00 uur - 18:00 uur
Locatie Vakfoto van der Beek

20feb'19

Meld u aan voor dit evenement:

Voor het aanmelden dien je een account en ingelogd te zijn. Klik om in te loggen

Log alstublieft in of meld u aan om u aan te kunnen melden voor dit evenement.