Op donderdag 27 Juni was er en succesvolle themabijeenkomst voor ondernemers binnen Gemeente Heerde in de Spikke;

Onder het genot van een heerlijk lunch werden de ruim 40 aanwezigen bijgepraat door Stef Aerts van FIRAN over de netcongestie binnen onze Gemeente. Wat houdt netcongestie in en wat betekent dit voor uw onderneming? Belangrijk om te weten is dat Liander en Tennet het knelpunt in onze regio niet voor 2030 kunnen oplossen. Daarom is er onder leiding van de parkmanager een collectief gestart om de netcongestie deels maar vooral gezamenlijk aan te pakken.

Daarna was het woord aan Platform Veilig Ondernemen waarbij de focus lag op ondermijning. Er werden voorbeelden getoond van recent opgerolde drugslabs en verteld wat er hier in de omgeving recent heeft afgespeeld. Er werden tips gegeven om dergelijke vormen van criminaliteit te herkennen en het platform sloot af met een steengoede film waarbij hetgeen zojuist geleerd onder de aanwezigen werd getest.

Belangrijk om te weten is dat u als pandeigenaar wellicht nu of in de toekomst met huurders te maken kunt krijgen die niet op het rechte pad ondernemen. Als verhuurder bent u verantwoordelijk voor hetgeen zich in uw pand afspeelt.

Om uzelf als pandeigenaar juridisch goed te beschermen is er een speciale verhuurovereenkomst van onroerend goed beschikbaar gesteld door Platform Veilig Ondernemen.

Deze is geheel gratis verkrijgbaar voor leden van Parkmanagement Heerde & Wapenveld via parkmanager@bedrijvencontactheerde.nl